Din lokale tømrer i Nordsjælland - Alt inden for tømrerarbejde

Gulvlægger

Søger du en dygtig gulvlægger? C.N. Byggeservice lægger det gulv, du ønsker.

Det kæver sin mand at være gulvlægger

Står du med drømmen og planerne om et nyt gulv, bør du bruge en erfaren gulvlægger for at opnå det resultat, du bliver mest glad for.

Det er ikke ”bare lige” at være gulvlægger, og hvis du ønsker et resultat, der er præget af kvalitet og omhu, skal du vælge en professionel gulvlægger, der ved, hvad han har med at gøre. Kun på den måde kan du få et gulv, du vil glæde dig over at gå på mange år fremover.

Et gulv er en vigtig del af et rum, både fordi det skal kunne holde til meget, og fordi det skal være smukt at se på. At få en gulvlægger til at lægge et helt nyt gulv vil give ethvert rum og ethvert hus et stort kvalitetsmæssigt løft, og du vil blive overrasket over, hvilken positiv forskel et nyt gulv giver, når det er lagt af en dygtig gulvlægger.

Hvilken type gulv, skal din gulvlægger lægge?

Når du vælger, hvilken type gulv, du gerne vil have lagt, er der nogle ting, du bør overveje:

  • Hvor meget slid vil der være på gulvet i det daglige?
  • Skal gulvet lægges i et ”brugsrum” eller et rum uden så megen trafik?
  • Skal gulvet kunne tåle afhøvling/afslibning senere?
  • Hvor meget tid vil du bruge på vedligehold?
  • Hvordan skal det passe ind med rummets øvrige interiør, farver og materialer?

Som gulvlægger kan vi vejlede dig om fordele og ulemper

Et plankegulv er i massivt træ hele vejen igennem, og kan derfor tåle mange gange afhøvling eller afslibning. Plankegulve er relativt nemme at vedligeholde, idet de primært skal afvaskes i mættet sæbevand. De produceres i mange forskellige træsorter, og ved gulvlægning skal du tænke over, at de lyse sorter er de mest bløde, mens de mørke sorter er hårdere og mere modstandsdygtige.

Du skal også tænke på, at hvis du vælger et lyst gulv, kommer rummet til at synes større, hvorimod et mørkt gulv ”samler rummet”.

Som gulvlægger kan C.N. Byggeservice lægge præcist det gulv, du ønsker, så det passer perfekt i rummet og huset. At vælge en professionel gulvlægger er også din garanti for, at hele dit nye gulv ligger tilpasset vægge, paneler, dørkarme – og uden at knirke.

Husk at vi også udfører montering af døre og vinduer til ombygninger eller tilbygninger.

Drøft dit nye gulv med en erfaren gulvlægger

Vi kommer gerne forbi dig i Gilleleje, Hillerød eller resten af Nordsjælland for at drøfte dine planer og tanker om nyt gulv, og som gulvlægger vil vi naturligvis gerne give dig et godt og uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 19 63 – så er din gulvlægger på vej, før du aner det!

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik