Din lokale tømrer i Nordsjælland - Alt inden for tømrerarbejde

Montering af døre og vinduer i Nordsjælland

Skal du bruge en dygtig fagmand til montering af døre og vinduer? C.N. Byggeservice har ekspertisen. Vi har mange opgaver i Gilleleje og Hillerød, men kører gerne i hele Nordsjælland.

Montering af døre og vinduer – så de sidder, som var de født med huset

Der kan være mange årsager til, at man ønsker montering af døre og vinduer – oftest er det fordi, huset eller ejendommens nuværende døre og vinduer har set bedre dage. De døre og vinduer, der sidder i huset i dag, kan være nogle, huset er ”født” med, og uanset at de nu er blevet utætte og utidssvarende, passer de oftest ind i eksisterende rammer og karme.

Som tømrer med stor erfaring med montering af døre og vinduer kan vi tilpasse de nye døre og vinduer, så de sidder helt perfekt, og det ser ud som om, de altid havde siddet der. Det kræver præcision og omhyggelighed, og det har C.N. Byggeservice. Også derfor får vi mange opgaver med montering af døre og vinduer, og det kan være alt fra det lille badeværelsesvindue til udskiftning og montering af døre og vinduer på hele ejendommen.

Vi har gennem årene stået for montering af døre og vinduer i alle stilarter og på alle typer ejendomme, lige de småsprossede bondehusvinduer til de store panoramavinduer. Uanset vinduets og dørens størrelse, skal montering af døre og vinduer være perfekt ned til mindste millimeter. Vi er ikke tilfredse med vores montering af døre og vinduer, før du er det – du skal se på det – og ud af det – hver dag de næste mange år, så du skal helst være meget mere end tilfreds.

Det hele skal passe sammen ved montering af døre og vinduer

Vi kan stå for montering af døre og vinduer af alle slags – og vi leverer altid et færdigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vi står for

  • Selve udskiftningerne – inklusive bortskaffelse af de gamle døre og vinduer
  • Karme
  • Stålbænke
  • Gerikter
  • Fugearbejde til den sidste finish er på plads

Dine nuværende døre og vinduer skal bortskaffes på miljørigtig vis, og det står vi for. Sammen med dig vurderer vi, om montering af døre og vinduer skal ske med nogen anvendelse af de nuværende karme og rammer, eller om der bør ske udskiftning af alle elementer. Vi laver sålbænke og gerikter, hvor og som du ønsker det, og sørger naturligvis for, at alt er fuget og tæt, inden vi siger ”tak for denne gang”.

Montering af døre og vinduer er også en økonomisk gevinst

Dine nuværende døre og vinduer kan være så utætte, at de lader en masse varme passere direkte ud i det fri. Ved montering af døre og vinduer vil det ske med energivenlige glas, hvilket vil betyde, at du kan mærke det på din varmeregning med det samme. Samtidig giver SKAT med det genindførte håndværkerfradrag mulighed for fradrag for udgifter til arbejdslønnen ved håndværksydelser med grønt sigte, og det er netop montering af døre og vinduer – Læs gerne mere på SKATs hjemmeside

Og så vil en ejendom stige i værdi efter montering af døre og vinduer, så uanset om du går med salgstanker, vil din ejendom se betydeligt mere velholdt ud. Det kan du glæde dig over mange år frem.

Skal vi give dig et tilbud på montering af døre og vinduer?

C.N. Byggeservice kører hver dag ud for at stå for montering af døre og vinduer på ejendomme og huse i Gilleleje og Hillerød, og vi kører gerne i hele Nordsjælland. Vi kører også gerne forbi dig for at give dig et uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer og drøfte de forskellige muligheder med dig. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 19 63 – måske er vi lige midt i montering af døre og vinduer, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik