Din lokale tømrer i Nordsjælland - Alt inden for tømrerarbejde

Opsætning af køkken i Nordsjælland

Lad C.N. Byggeservice stå for opsætning af køkken i Nordsjælland – så kan du glæde dig over resultatet mange år frem. 

Brug en fagmand til opsætning af køkken

Er du klar til at få skabt det køkken, du drømmer om? Så lad en erfaren og dygtig tømrer stå for opsætning af køkken. Uanset om det drejer sig om en mindre renovering af dit nuværende køkken, eller du skal have sat et helt nyt køkken op, har vi hos C.N. Byggeservice massiv erfaring med opsætning af køkken, så resultatet bliver solidt, smukt og holdbart.

Måske har du allerede designet det køkken, du ønsker dig? Ellers kan du roligt tage C.N. Byggeservice med på råd inden opsætning af køkken – vi har den erfaring, der gør, at vi måske lige kan se et par løsningsmuligheder i dit køkken, du ikke selv havde fået øje på?

Opsætning af køkken – design eller moduler?

Har du allerede elementerne stående – eller bestilt – springer vi gerne til med opsætning af køkken. Typisk monterer vi

  • Underskabe
  • Overskabe
  • Bordplader
  • Hylder
  • Højskabe
  • Hjørneskabe

Uanset om du allerede ved, nøjagtigt hvor skabet skal stå, og har færdigdesignet alle dele af dit køkken, eller du søger en tømrer, der sammen med dig udformer designet, kan vi stå for opsætning af køkken.

Vi kan bygge dybe skuffer, udtræksskabe og tilpasse de hårde hvidevarer, præcis hvor du ønsker dem. Hvilken bordplade ønsker du i et nyt køkken? Ønsker du ovnen op i en anden højde? Meget arbejdsplads til madlavning? Et bord, hvor en kop kaffe kan nydes, eller dagens lektier kan klares?

Er du igennem alle disse overvejelser inden opsætning af køkken, står vi også gerne klar til at udføre selve opsætning af køkken og dermed skabe det rum, der gerne skal fungere som en god, funktionel og rar arbejdsplads og et rart rum at være i mange år frem.

Er væggene skæve – ingen problem ved opsætning af køkken

Som faguddannet tømrer kan vi netop stå for opsætning af køkken i alle slags rum – også de små køkkener med skæve vægge og umulige hjørner. Uanset hvilke vinkler og fremspring, der er dit køkken, kan vi tilpasse alle elementer, så de passer perfekt ind – snorlige vægge eller ej. Det er netop det, der kendetegner en dygtig fagmand.

Lad os tage en snak om opsætning af køkken

Vi kommer gerne forbi dig for at drøfte, hvad du kan bruge os til ved opsætning af køkken – vi kører hver dag i Gilleleje, Hillerød og øvrige Nordsjælland, og vil gerne give dig et uforpligtende tilbud på opsætning af køkken, uanset hvor omfattende dit køkkenprojekt er. Ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 19 63, så er din opsætning af køkken tættere på!

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik