Din lokale tømrer i Nordsjælland - Alt inden for tømrerarbejde

Professionelt tagarbejde i Nordsjælland

Med vores hjælp får du en helt igennem professionel tagløsning – det tør vi godt garantere dig.

Hos CN Byggeservice løser vi alle former for tagarbejde. Det er vores speciale, som vi på daglig basis løser for vores kunder over det meste af Nordsjælland. Der er ikke den form for tagarbejde, som vi ikke kan løse. Det gælder både, hvis du gerne vil have lagt tegltag, eternittag eller en helt tredje form. Vi kører ud fra vores base i Gilleleje og løser tagarbejde i Hillerød og den resterende del af Nordsjælland.

Hvorfor vælge et tegltag?

Vi har løst tagarbejde for mange kunder gennem årenes løb, og vores erfaring siger os, at tegltag er en af de mest populære løsninger i de danske hjem. Om end også en af de mest dyre løsninger inden for tagarbejde. Et tegltag fås i alverdens forskellige typer og farver, og det gør det nemt at tilpasse ethvert hus. Du kan med et tegltag give dit hus præcis det udtryk, som du stiler efter.

Hvis vi ser bort fra det æstetiske, så er der andre gode grunde til at vælge et tegltag. Du får her et utroligt stærkt tag, som kan holde i op til 70 år. Teglsten har den klare fordel, at de er ekstremt modstandsdygtige, når det kommer til alt fra blæst, regn eller solskin. Vedligeholdelse behøver du heller ikke bekymre dig synderligt om med teglsten.

Hvad er fordelene ved eternittag?

Eternittag er billigere at få lagt på sit hus end eksempelvis tegltag. Det er både mindre omkostningstungt at producere eternittagplader og at lægge denne type af tag. Det er altså en forholdsvis billig løsning. Selvom du kan slippe med en god pris for et eternittag, får du stadig et tag, der kan holde mange år frem i tiden. Det har en forventet levetid på cirka 30 til 40 år.

Du skal ikke gøre meget i forhold til vedligehold af dit nye eternittag, men det er en god ide at rengøre det i ny og næ. Så slipper du for, at dit tag bliver belagt med mos og alger. Eternittag er med til at give et godt indeklima i din bolig, da fugt har svært ved at trænge igennem.

Kontakt os for et tilbud på tagarbejde

Giv os et kald, hvis du gerne vil vide mere eller modtage en god pris på tagarbejde. Du kan ringe til os på telefon 20 22 19 63 eller sende en e-mail via vores kontaktformular.

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik