Din lokale tømrer i Nordsjælland - Alt inden for tømrerarbejde

Tømrerfirma

Skal du bruge et professionelt tømrerfirma med hænderne skruet rigtigt på? Så kontakt C.N. Byggeservice.

Velkommen til et tømrerfirma med fokus på kvalitet, fleksibilitet og service

Hos C.N. Byggeservice vil du opleve et tømrerfirma, en fleksibel og serviceminded virksomhed, der går langt for at gøre vores kunder tilfredse – uanset om de er til standardløsninger eller skræddersyede løsninger. Fortæl os, hvad DU har brug for, så lægger vi sammen en plan – for både den store og den lille opgave. Når vi siger, at ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille, mener vi det. Vi går som tømrerfirma til alle typer opgaver med samme store entusiasme, omhyggelighed og arbejdsglæde.

Det koster ikke andet end lidt af din tid at bede vores tømrerfirma om et godt tilbud

Lad os indlede med et kort møde, hvor du skitserer dine ønsker – hvad kan vi som tømrerfirma hjælpe dig med? Så finder vi ud af, om vi skal gå videre og eventuelt komme med et uforpligtende tilbud. Vi er åbne for ændringer og vil sammen med dig finde en fornuftig økonomisk ramme. Næste trin bliver udarbejdelse af en realistisk tidsplan, der passer til opgaven og til din dagligdag.

Oplever vi, at tidsplanen af en eller anden grund ikke kan holde, sørger vi som tømrerfirma for altid at være i dialog med dig, og sammen med dig drøfte de muligheder, der opstår, efterhånden som processen skrider frem. Du skal være tryg gennem hele byggeprocessen og vide, at vores tømrerfirma er til at stole på.

Vores tømrerfirma bygger på tillid

Mens dit hjem er vores arbejdsplads, passer vi naturligvis godt på det! Som tømrerfirma er vores mål kvalitetsarbejde og altid trygge og tilfredse kunder, der gerne vil bruge os, næste gang behovet for et dygtigt tømrerfirma melder sig. Og så vil vi da gerne have en god anbefaling med på vejen.

Det står vores tømrerfirma for

  • Godt samarbejde – fra første møde til opgaven er afsluttet
  • Løbende dialog igennem hele processen
  • Kvalitetsarbejde til tiden – og til prisen

Et dygtigt tømrerfirma med styr på garantien

C.N. Byggeservice er medlem af Danske Snedker- og Tømrermestre (DST). DST er arbejdsgiverforeningen for små og mellemstore snedker-, tømrer- og træindustrielle virksomheder i Danmark. Det betyder blandt andet, at der er overenskomst på området.

Når du vælger os som tømrerfirma, opnår du dermed en lang række fordele og forbrugerrettigheder. DST har bl.a. et godkendt ankenævn, mulighed for at foregribe tvister samt en garantiordning.

Så kan både du og vi sove trygt om natten

Kontakt dit tømrerfirma i dag

Som tømrerfirma kører vi hver dag ud i Gilleleje, Hillerød og Nordsjælland og kommer gerne forbi for at fortælle, hvad vores tømrerfirma kan tilbyde dig. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 20 22 19 63 – så er vi på vej!

Spørgsmål?

Skriv en besked så vender vi tilbage

Din tømrer
i Nordsjælland

Vi kører gerne ud til vores kunder på i hele Nordsjælland. Og hvis den rette opgave byder sig kører vi i hele Storkøbenhavn. Gennem årene har vi fået en bred kundekreds og fået erfaring med opgaver i alle omfang.
kort over din tømrer
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik